An Introduction

Mai la dreapta means “further right”. This is not a terribly creative name for a neoreactionary blog, but in my defense, it’s probably not going to be much of a blog. Mostly, this exists so that I have an out to participate in neoreactionary discussions without using my real name.

But who knows? It’s possible that I’ll actually post something some times.

Advertisement

3 thoughts on “An Introduction

  1. Salutări, prietene! Tocmai citeam blogul lui Nick Land și am rămas surprins să dau peste un alt român. E probabil un semn că mișcarea asta prinde rădăcini.

    • Salutari! Ma intrebam daca vor fi romani interesati de Dark Enlightenment — miscarea este inca anglofon in cea mai mare masura, dar cred ca este un mare interes pe partea cealalta a Atlanticului.

      • Pentru noi romanii cred ca nici nu e greu sa trecem de partea intunecata: Iliescu ne-a cam aratat care sunt limitele democratiei, tiganii ne reamintesc mereu de adevarurile legate de HBD, iar emisiunile TV de scandal si propaganda anti-valori ne reamintesc tot timpul de aripa media a Catedralei occidentale (pe care televiziunile din RO incearca cu disperare sa o imite, adaptand-o la realitatile locale) . In comparatie, perioada Imperiului Austro-Ungar sau Regatului Romaniei au fost adevarate epoci de aur pentru bunastarea materiala si spirituala a romanilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s